Home Actualitat Garrotada judicial a l’alcalde de La Font de la Figuera per tindre al govern una trànsfuga

Garrotada judicial a l’alcalde de La Font de la Figuera per tindre al govern una trànsfuga

Garrotada judicial a l’alcalde de La Font de la Figuera per tindre al govern una trànsfuga

Una altra sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat ha donat la raó al Partit Popular de la localitat 

La Justícia ha tornat a donar una garrotada a l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, de Compromís. Una altra sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat ha donat la raó al Partit Popular de la localitat.

La fallada judicial guarda relació amb l’edil no adscrita que forma part del govern, Purificació Lluch. Va entrar en la corporació amb Ciutadans i va deixar aquesta formació després de pactar amb els nacionalistes i impedir un govern del PP.

El TSJ rebutja que Lluch puga assumir àrees de govern, per ser una trànsfuga. L’alcalde nacionalista li va encomanar el departament de Seguretat Ciutadana.

Des del PP de La Font de la Figuera han explicat que el govern local “ha anunciat que pensa recórrer davant el tribunal”.

“Muñoz es torna a burlar del poble i gasta els diners de tots per a resistir l’irresistible i no acatar la justícia”, han afegit.

“El Suprem no ho jutjarà, no els admetran el recurs ja que no compleix els requisits legals perquè el jutge. Només pretenen retardar la destitució de tots els càrrecs i la devolució de les retribucions rebudes per la no adscrita”.

Aquesta no és l’única sentència que posa en dubte el pacte de govern *antinatura que es va forjar per a impedir que governara el PP, que va guanyar les eleccions.

EL TSJ ja va obligar e de 2018 a l’Ajuntament de La Font de la Figuera a anul·lar tots els nomenaments de la regidora no adscrita Purificació Lluch, expulsada de Ciutadans en 2015, excepte el seu càrrec en el consell agrari municipal.

En la sentència, s’estipulava que l’Ajuntament ha de quantificar les retribucions i indemnitzacions econòmiques «indegudament satisfetes» i instar a Lluch a la seua devolució, ja que tots els seus nomenaments es van produir «després de la seua baixa com a membre del grup municipal Ciutadans».