Home Comarques La Safor Xeresa destina 75.000 euros a millores en camins rurals i carrers

Xeresa destina 75.000 euros a millores en camins rurals i carrers

Xeresa destina 75.000 euros a millores en camins rurals i carrers

La tinent alcaldessa de Xeresa s’ha reunit hui amb el Diputat de Cooperació per repassar els projectes de renovació dels Carrers Alcacant, Les Parres, Sant Josep, Moreral i camins rurals com Les Senilleres io Font del Molí.

A banda de les renovacions de camins rurals del Pla de Camins i Vials i de carrers de Xeresa que ha sigut inclosos en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació, el Diputat Emili Altur ha respost a les demandes de la primera tinent alcadessa sobre les ajudes pendents de resoldre d’altres dos plans.

Es tracta, per una banda, del Pla de IFS per a Instal·lacions esportives i per una altra banda, de les subvencions per a Bens Immmobles. Dos plans que encara no ha resolt la Diputació i, als què, municipis com Xeresa han presentat els projectes i esperen aconseguir les ajudes. En els cas de Xeresa serien per a la instal·lació de leds i la millora d’accessos al poliesportiu municipal així com acabar d’arregalar la casa de la Servana respectivament.

Les ajudes que sí han quedat resoltes a la fi de la reunió entre el Diputat i la Regidora són les de renovanció de paviments de carrers i camins rurals. Des de l’Ajuntament s’ha iniciat ja contractació de les obres de renovació de paviment dels carrers Sant Josep, Moreral, Alacant, Font de la Pila i Les Parres per 46.676, 55€. Per altra banda s’iniciaran l’acondicionament dels camins rurals Senilleres, camí Font del Molí i altres per un total de 27.817 €.