Home Actualitat Ròtova crearà un gimnàs i una cafeteria en el Poliesportiu amb 160.000 euros

Ròtova crearà un gimnàs i una cafeteria en el Poliesportiu amb 160.000 euros

Ròtova crearà un gimnàs i una cafeteria en el Poliesportiu amb 160.000 euros

El govern deixa el projecte acabat i els diners consignats i habilitarà un passeig perimetral al costat de la zona d’esports per a poder contemplar el riu Vernissa

Les millores en el Poliesportiu de Ròtova arrancaran en només uns mesos. El govern local compte ja amb la partida econòmica necessària per a modernitzar la zona d’esports amb nous serveis i més espais per als veïns.

L’Ajuntament de Ròtova disposa d’un muntant de més de 160.000 euros per a les obres d’adequació de l’edifici multiusos del poliesportiu. En aquest immoble se situarà un gimnàs. El projecte estarà acabat en uns mesos, ja que l’actual executiu ha deixat tot el procés tramitat.

L’alcalde de Ròtova, Toni García, va explicar que el projecte preveu habilitar una àmplia sala d’esport: “Els treballs contemplen la millora de l’interior del recinte i l’adquisició de maquinària”. García va precisar que uns mesos el projecte estarà en marxa i les obres acabades.

En aquest edifici, a més, se situarà una cafeteria perquè tots els usuaris del poliesportiu puguen fer ús d’ella. En aquest moment, Ròtova compta amb un ampli quiosc cobert, que cobreix les necessitats del recinte.

García va precisar que aquesta serà la primera fase de treballs i modernització del recinte esportiu. La segona serà la creació d’una franja perimetral per a crear una zona de servitud, com reclama la CHJ.

L’espai esportiu es va habilitar fa dècades. Els canvis en les normatives fan necessari habilitar una franja que vaig envoltar el poliesportiu. “Hi ha zona de servitud en alguns trams, com l’accés enfront de l’aparcament, a més crearem una passarel·la al costat de l’edifici multiusos que servirà a més de passeig al costat del Vernissa”, va concloure.