Xeraco inicia la poda de l’arbrat municipal una vegada resolt els problemes burcocràtics

La demora dels tràmits burocràtics  han impossibilitat desenvolupar les tasques de manteniment i neteja en període estival.

 

L’Ajuntament de Xeraco ha procedit a la poda de l’arbrat municipal després que s’haja formalitzat el contracte corresponent al procediment de contractació. Una situació que ha vingut provocada per la demora dels tràmits burocràtics que han impossibilitat desenvolupar aquestes tasques de manteniment i neteja en període estival.

Cal recordar que l’anunci de la convocatòria per a participar en la licitació va tindre lloc el passat 30 de setembre presentant-se fins a set empreses resultant adjudicatària per presentar l’oferta econòmicament més avantatjosa l’empresa Manteniments Monblau SL.

Prèviament a aquesta licitació les tasques de poda es desenvolupaven amb recursos propis i s’allargava en el temps perquè no hi havia personal qualificat que les portara a terme. Resolta la licitació ja s’han iniciat i en menys d’un mes s’haurà fet tot el manteniment.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha lamentat molt «no poder contractar de forma directa en les empreses locals i haver fet la poda en maig i juny, però la burocràcia ha demorat uns treballs que s’hagueren fet molt més prompte, igual que vam fer l’any passat. Ara ja hem resolt aquest problema administratiu i per a l’estiu que ve ja està contractada la poda tant del poble com la platja».

«Som conscients de les molèsties provocades pel retard. Així, amb aquesta iniciativa les palmeres de les avingudes ja no provocaran inconvenients amb la caiguda de la llavor».

L’empresa adjudicatària comptarà amb un any de contracte la qual cosa ens permetrà portar una neteja i manteniment marcada pels períodes corresponents a les diferents podes.

Click here to change this text