Xeraco i Xeresa s’uneixen per sol·licitar un Punt d’Atenció Continuada als consultoris mèdics de les localitats

Els Consultoris Mèdics dels municipis es convertirien en un centre on s’atendrien les urgències no vitals fora de l’horari del centre de salut o en dies festius.

Per iniciativa de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xeraco i amb el suport de l’Ajuntament de Xeresa s’han unit en un escrit, presentat per registre d’entrada, per tal de traslladar la urgència d’ambdós municipis per disposar d’un Punt d’Atenció Continuada.

Segons indiquen fonts municipals, entenen que aquest PAC és molt important perquè els Consultoris Mèdics dels municipis es convertirien en un centre on s’atendrien les urgències no vitals fora de l’horari del centre de salut o en dies festius. Seria així, com qualsevol persona que necessitara atenció sanitària urgent no vital fora de l’horari ordinari del seu centre de salut podria ser atesa sense necessitat de traslladar-se fins al Grau de Gandia.

«És per aquest motiu, pel qual sol·licitem al Consell la necessitat «urgent» d’atendre aquesta petició als nostres municipis que requereixen aquest servei en haver experimentat, també, un increment en el nombre de veïns i veïnes», expliquen les mateixes fonts.