Xeraco habilita un nou número de WhatsApp i Telegram per comunicar i atendre les propostes ciutadanes

Per unificar les dues aplicacions s’ha habilitat un nou número tant per a WhatsApp com per a Telegram

L’ajuntament de Xeraco fa un pas més en les noves tecnologies i obri un nou canal informatiu per a la ciutadania a través de Telegram. Per unificar les dues aplicacions s’ha habilitat un nou número tant per a WhatsApp com per a Telegram: 722.834.844.

En el cas de WhatsApp podràs donar-te d’ALTA, guardant el número de l’Ajuntament en la teua llista de contactes i enviant un missatge al nou WhatsApp municipal (722.834.844) amb la paraula ‘ALTA’ per entrar com a nou contacte en la llista de difusió.

En el cas de Telegram, aquesta aplicació, per a qui encara no la conega, és molt similar a WhatsApp. En aquest cas, i a través d’aquest grup, el ciutadà podrà rebre directament i en temps real, els avisos que emeta l’Ajuntament en assumptes relacionats amb emergències, talls de carrers, esdeveniments culturals o bàndols que afecten la localitat i que li puguen resultar d’interès.

Les persones interessades a unir-se al nou canal informatiu han de tindre en el dispositiu mòbil l’App Telegram i buscar Ajuntament Xeraco o accedir amb el següent enllaç: http://t.me/AjuntamentXeraco.