Xeraco celebrarà la II edició de la FIESCREM

La localitat ha presentat en Fitur la fira, del 28 d’abril a l’1 de maig, amb la recerca de ‘l’entrepà’ xeraquer

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament de Xeraco ha presentat en la Fira Internacional del Turisme 2023 que s’ha celebrat a Madrid la segona edició de la Fira de l’Esmorzar i del Cremaet, FIESCREM, que se celebrarà del 28 d’abril a l’1 de maig en la zona de la platja del municipi.

Amb aquesta nova data, el consistori vol avançar la temporada turística a la platja de Xeraco i homenatjar, amb el nou cartell, als treballadors i treballadores amb motiu de l’1 de maig.

Cal recordar que aquesta iniciativa va nàixer per fer valdre una de les tradicions típiques de la localitat i una de les begudes que s’han consolidat en el ritual de l’esmorzar.

L’alcalde, Avelino Mascarell, ha volgut agrair l’esforç de l’organització perquè la primera edició resultara ser tot un èxit, a més de la gran acollida de la ciutadania a les diferents activitats programades. El primer edil ha apuntat que “l’objectiu que perseguim és desestacionalitzar el turisme en la nostra platja, donar a conéixer les nostres tradicions en l’àmbit nacional i, així, que l’estiu comence més prompte que mai”.

La fira es desenvoluparà en la zona de la platja i, per a la seua celebració, el consistori organitzarà un cap de setmana gran amb el qual el municipi començarà ja la temporada estival.