Xàtiva se suma a la campanya de conscienciació sobre el joc d’atzar

El dissabte 29 d’octubre se celebra el Dia Nacional sense joc d’atzar, que aquest any porta el lema «Trenca el mite»

La xarxa de UPPCA’s de la Comunitat Valenciana, de la qual forma part el servei depenent de l’Ajuntament de Xàtiva, s’ha sumat a la campanya de conscienciació de cara al 29 d’octubre, dia Nacional sense joc d’atzar, que aquest any porta per lema «Trenca el mite». Aquesta jornada, proposada per la Federació Espanyola de Jugadors Rehabilitats (FEJAR) compta amb el suport del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

L’objectiu de la campanya és conscienciar a la població dels riscs i efectes nocius que el joc d’atzar està produint en la població, tant presencialment com virtualment a través de les apostes en línia. Aquesta campanya comunitària desenvolupada a través de les xarxes socials s’enfoca en desmuntar les idees irracionals que la majoria de les persones amb ludopatia tenen sobre l’efecte de la sort per aconseguir uns diners presumptament ràpids i fàcils.

La campanya consta de la difusió de píndoles informatives durant aquesta setmana i la difusió a través dels mitjans de comunicació per tal de ressaltar la importància d’aquest dia i previndre la ludopatia.

 

Click here to change this text