Xàtiva anima a regalar en valencià des del comerç local

L’Ajuntament de Xàtvia posa en circulació més de 50.000 etiquetes adhesives entre el comerç local amb paraules i frases com «t’estime», «felicitats» o «bon Nadal»

L’Ajuntament de Xàtiva llança la segona edició de la campanya «Regala en valencià» per promoure l’ús de la llengua pròpia en el comerç local. Es repartiran fins a 50.000 etiquetes adhesives perquè es puguen utilitzar amb el paper d’embolicar els regals o els obsequis.

Les etiquetes contenen frases que reforcen l’ús social del valencià; en concret, hi ha cinc models de frases, que són: «T’estime», «Espere que t’agrade», «Felicitats», «Bon Nadal» i «Amb molt d’afecte».

La distribució de les carpetes es fa mitjançant la col·laboració de les associacions empresarials Adexa i Xàcex, que són les encarregades de repartir-les als seus comerços associats. En canvi, aquells comerços que no estiguen associats a cap d’aquestes dues entitats també podran sol·licitar la carpeta posant-se en contacte directament amb elles fins al 25 d’octubre. A partir del dia 26 d’octubre, les carpetes restants es repartiran entre els seus comerços associats i aquells no associats que hagen passat a arreplegar el material.