Denuncien el tancament d’un pàrquing en la Platja de Gandia

Lamenten la falta d’informació al veïnat

El Partit Popular lamenta profundament la falta de sensibilitat demostrada pel govern en relació al tancament del pàrquing de l’Avinguda de la Pau amb una setmana d’antelació per a dur a terme labors de muntatge del ICAN. Aquest fet està generant molèsties innecessàries als veïns i causant un perjudici econòmic als comerciants de la zona.

És important destacar que no estem en contra de la realització d’aquesta mena d’esdeveniments, ni molt menys: va ser el Partit Popular qui va portar aquesta prova a Gandia sent la primera ciutat a la Comunitat Valenciana que l’acollia. Per això ens vaig satisfer que l’actual govern seguisca la línia marcada pel PP, no obstant això, creiem fermament que, amb una planificació adequada i la voluntat de coordinar esforços, el tancament del parquing públic podria haver-se reduït significativament en termes de duració i espai.

Aina Borredà: “L’anticipació d’aquest tancament està tenint un impacte negatiu en la qualitat de vida dels nostres veïns i en l’economia local. Els comerciants ens han fet arribar el malestar dels seus clients davant la dificultat de trobar un lloc per a estacionar. Això és particularment preocupant en un moment en el qual molts negocis ja han enfrontat desafiaments a causa de la situació econòmica actual. A més la falta de llocs per a estacionar està generant problemes als pares que porten als seus fills al col·legi Joan XXIII

Instem el govern a reconsiderar el seu enfocament en la gestió d’esdeveniments d’aquest tipus. Sol·licitem una major previsió i coordinació en el futur, de manera que es minimitzen les molèsties als residents i es reduïsquen els efectes negatius en l’economia local. Creiem fermament que és possible aconseguir un equilibri entre la celebració d’esdeveniments i el benestar dels ciutadans.