Xarrades, risoteràpia i una mascletà algunes de les propostes de la Setmana de la Dona de Daimús

Les activitats començaran esta vesprada amb la inauguració d’una mostra fotogràfica

L’Ajuntament de Daimús, en col·laboració amb el Grup de Dones de Daimús ha organitzat fins a l’11 de març una completa sèrie d’activitats entorn al Dia Internacional de les Dones. La programació recull tallers, xarrades, mascletà, entre moltes d’altres propostes per a totes les edats.

Les activitats de la Setmana de la Dona comencen esta vesprada amb la inauguració d’una exposició fotogràfica històrica sobre Daimús. L’acte estarà amenitzat per la colla de dolçaina i tabal “Rafaelet de la Tenda”. En acabar, se servirà un aperitiu per a les persones assistents.

El dimarts a les 17 hores continuarà la programació una xarrada sobre “Estètica Dental i Rejoveniment facial” a càrrec de Jose Samblas. El dimecres serà el torn de la música i l’espectacle amb el musical “Dirty Dancing”. El dijous Isabel Fúnez impartirà la xarrada “El Camino de Santiago, una mirada cap el teu interior”. A l’igual que el dimarts, hi haurà dolços i café per a les persones assistents. El divendres se celebrarà un campionat de jocs de Taula.

Mascletà i dinar de germanor per a celebrar el 8 de març

El dia gros de les activitats arribarà el diumenge 8 de març amb una concetració a les 11:45 hores davant la Casa de la Dona que estarà acompanyada per l’Agrupació Musical Daimusense. A les 12:00 se celebrarà una missa i després es dispararà una mascletà. La jornada acabarà amb un Dinar de Germanor.

Les activitats continuaran la propera setmana amb un taller de Manualitats el dilluns i dimarts impartit per Sonia Marzal. El punt i final serà el dimecres amb una sessió de Risoteràpia.