Villalonga suspèn les Festes d’Octubre i la Safor no podrà gaudir de les últimes festes patronals de la Comarca per a l’any 2020

És la primera vegada en la història de Villalonga que se suspenen les festes patronals

Després de la reunió celebrada entre el regidor de Festes i Alcalde de Villalonga Domingo García, juntament amb els representants de les Festes de l’Aurora, El Crist de la salut i els Festers / es de La Mare de Déu de la Font, es va acordar la suspensió de les festes patronals de Villalonga que estaven prevista des del 16 a el 18 d’octubre de 2020.

Segons han manifestat fonts municipals, la situació actual provocada per la pandèmia presenta una incertesa en la seva evolució, amb la qual cosa ha d’imperar la prudència pel que fa a la realització de les activitats de caràcter públic.

El respecte a les normes i protocols establerts amb motiu de la crisi sanitària per COVID-19 cal que siga constant per evitar que l’esforç dels últims mesos quede en res, i és per això que des de l’ajuntament s’encoratja a la població a seguir lluitant contra la propagació de virus amb comportaments responsables.

Pas díficil però necessari

És la primera vegada que es té la constància que Villalonga es veu obligada a suspendre aquestes festes. Per aquests motius ens resulta inevitable haver de fer aquest pas «de cara als pròxims mesos, per intentar evitar una altra crisi sanitària». Des del consistori han manifestat que es tracta d’una decisió molt complicada «considerem que és un pas difícil, però responsable i necessari per a la nostra població i el conjunt social de la comarca».

«Som conscients que les festes patronals de Villalonga són un component clau de el moviment social del nostre poble. Però ara més que mai, hem d’exercir una posició de prudència, responsabilitat i sentit comú, vetllant per la seguretat i la salut dels nostres veïns», han afegit.