Víctimes de la violència de gènere compartiran el seu testimoni a Simat

La iniciativa busca facilitar el diàleg constructiu i informal entre estes dones i la ciutadania creant un espai d’oportunitats per trencar amb els prejudicis i estereotips presents a la societat.

 

El pròxim dissabte 17 d’abril, a les 18:00 h, algunes dones víctimes de la violència de gènere i membres de l’associació Alanna contaran el seu testimoni a la Font Gran de Simat de la Valldigna a través de la iniciativa «Biblioteca humana».

Esta activitat pretén facilitar el diàleg constructiu i informal entre estes dones i la ciutadania creant un espai d’oportunitats i, així, trencar amb els prejudicis i estereotips presents a la societat.

L’aforament és limitat degut a la situació sanitària i, per tant, cal reservar seient al 618 06 98 35 amb l’objectiu de seguir les indicacions davant la pandèmia de la COVID-19. A més, els assistents podran aportar el seu donatiu abans de l’acte a benefici d’esta associació que lluita contra la violència de gènere.

La regidora de la Dona, Almudena Donet, anima a la ciutadania a participar en esta activitat, ja que «és una manera d’acabar amb esta violència que dia a dia afecta a moltes dones i en la qual s’ha d’implicar tota la societat».