Home Actualitat Veïns de El Real de Gandia acomiaden el 2018 amb una festa

Veïns de El Real de Gandia acomiaden el 2018 amb una festa

Veïns de El Real de Gandia acomiaden el 2018 amb una festa

L’èxit de públic fa que el govern pense ja a repetir la iniciativa per Cap d’Any de 2019

L’equip de govern de l’Ajuntament del Real de Gandia s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit aconseguit en la primera edició de la festa de Cap d’Any que es va celebrar en una carpa a l’avinguda de la Pau.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, va detallar que esta «primera edició ha tingut molt bona acollida i resposta per part de la gent i persones de totes les edats es van acostar fins al centre neuràlgic de la festa».

«Va ser emocionant i es va crear un ambient únic i bonic ple de desitjos per a l’any nou», va destacar Mascarell. L’alcalde també va voler agrair el civisme de la gent i la presència i el treball de les forces de seguretat que van vetllar perquè la nit transcorregués sense  incidents.

Mascarell a més va agrair la tasca de la brigada de neteja. El també responsable de la Regidoria de Festes vol que esta iniciativa tinga continuïtat en 2019, i convida als veïns i les veïnes del municipi, al fet que presenten qualsevol proposta de millora per tal d’enriquir i consolidar aquesta festa.