Home Actualitat Una parella queda en un home per a sexe i l’atraquen en Gandia

Una parella queda en un home per a sexe i l’atraquen en Gandia

La Policia Nacional deté al presumptes lladres de 17 y 35 anys després de retenir a un home i obligar-lo a traure diners d’un caixer després de concertar una cita sexual

La víctima hauria estat retingut almenys dues hores, colpejat per l’home i atiat per dos gossos de raça perillosa

La detinguda, menor d’edat, es trobava escapolida d’un centre de menors

La Policia Nacional ha detingut a Gandia a una parella, de 17 i 35 anys, com a presumpta autora dels delictes de robatori amb violència i detenció il·legal després d’una cita sexual amb un home. La víctima va ser retinguda almenys dues hores en el domicili, i després de sostraure-li els diners en efectiu que portava va ser colpejat i obligat a traure diners d’un caixer. A més li haurien realitzat fotografies en roba interior així com del seu document nacional d’identitat.

Les investigacions es van iniciar la setmana passada en tindre coneixement els policies que a principis d’abril, un home havia sigut retingut en un habitatge de Gandia per una parella i posteriorment obligat a extraure diners d’un caixer automàtic.

Els policies van esbrinar que l’home havia contactat amb una xica a través d’una web de cites, i després de contractar els seus serveis, aquesta li havia enviat l’adreça d’un domicili per a la trobada on havia acudit, sent rebut per la xica que li va dir que estava el seu marit i que havia de pagar-li a ell.

L’home després d’entregar-li 50 euros, va marxar amb la xica a una habitació de la casa i quan s’estava despullant, va irrompre a l’habitació el suposat marit amb un gos cridant-li que la xica era menor d’edat i que havien d’arreglar-ho d’alguna manera, alhora que li feia fotos tant a ell com al dni. 

La parella va deixar tancat a l’home a l’habitació sense poder eixir ja que en el corredor hi havia dos gossos de raça perillosa, i unes dues hores més tard el van obligar a acompanyar-li, amb els gossos, a un caixer perquè traguera 110 euros, deixant les seues pertinences en el domicili. Posteriorment van tornar a l’habitatge i li van deixar marxar.

Els policies després d’esbrinar la identitat de la parella, van descobrir que la xica tenia un assenyalament de desaparició després d’haver-se escapolit d’un centre de menors, i després de localitzar-los i de realitzar les comprovacions oportunes els van detindre com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal i robatori amb violència.

Es continua les investigacions per al total esclariment dels fets, així com per a esbrinar si poguera haver-hi més víctimes.

Dels detinguts, l’home amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i la xica menor d’edat, després de donar compte a fiscalia de menors, va ser reingressada en el centre de menors.