Home Actualitat Una venedora de l’ONCE denuncia un fals atracament per a pagar deute en els diners dels cupons

Una venedora de l’ONCE denuncia un fals atracament per a pagar deute en els diners dels cupons

La Guàrdia Civil de Xàbia ha investigat un suposat robatori amb violència i intimidació, comés sobre una venedora de cupons de Pego, qui va denunciar que li havien sostret la recaptació obtinguda, mentre anava de camí al banc a ingressar-la

El dia 5 d’abril, una venedora de cupons de l’O.N.C.E denunciava en dependències de la Guàrdia Civil de Xàbia haver sigut víctima d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, el passat 20 de març, en una via pública de Pego, en el qual el suposat autor va utilitzar una navalla per a executar la seua intimidació, amb la qual li va causar diverses lesions lleus en l’abdomen.

Aquest robatori es va produir quan la víctima es dirigia a depositar en el banc la quantitat de 2.600 euros, corresponent a la recaptació de les vendes. La denunciant va aportar tota classe de detalls, tant de l’individu que la va atracar com d’un altre home que va recollir a l’assaltant en un vehicle, fugint tots dos del lloc i del cotxe en si.

Els agents de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia van iniciar immediatament una investigació, a causa de la gravetat dels fets denunciats. Van recaptar tot tipus d’informació sobre el trajecte que va realitzar la víctima, declaracions de testimonis, estat de les lesions i altres indicis, determinant amb tot això, tan sols cinc dies després, que els fets no havien ocorregut.

Es va procedir, per tant, a la investigació de la inicialment denunciant, una espanyola de 35 anys, per la comissió dels delictes d’estafa i simulació de delicte. Davant l’evidència de la quantitat d’indicis obtinguts, la suposada víctima va reconéixer finalment els fets, argumentant que havia de fer front a uns pagaments que no podia assumir.

Cal destacar que, en una localitat com Pego, un delicte tan greu (robatori amb violència i intimidació amb arma blanca), comés a més, sobre una persona vulnerable, com és una venedora de cupons, amb una discapacitat auditiva, va causar una gran alarma social. Amb l’esclariment dels fets, ha desaparegut la preocupació que s’havia instal·lat entre els veïns.