Una dona, a punt de tirar-se des d’una finestra a Alzira

Policia Nacional evita el succés

Agents de la Policia Nacional han evitat en la localitat valenciana d’Alzira que una dona de 21 anys es llançara al buit des de la finestra d’un segon pis. Gràcies a la ràpida coordinació i actuació dels policies, van salvar la vida de la jove.

Els fets van succeir dimarts passat a la nit, mentre els agents es trobaven duent a terme labors de prevenció de la seguretat ciutadana, van tindre coneixement, per vàries alertes de veïns, que una dona es trobava cridant i plorant en el seu domicili.

Immediatament, es van desplaçar al lloc i van accedir a l’interior de l’habitatge després de ser rebuts per un home, que els va manifestar que la seua parella estava patint un atac d’ansietat i s’havia tancat a l’habitació.

Estat d’agitació

Davant tal situació, els agents van interactuar amb ella des de l’altre costat de la porta per a intentar tranquil·litzar-la, ja que mostrava un elevat estat d’agitació i nerviosisme, negant-se a obrir.

Després de diversos minuts de conversa, van aconseguir convéncer-la perquè obrira la porta, quan de manera sobtada i inesperada es va dirigir cap a la finestra que es trobava oberta, llançant-se cap a l’exterior de la via pública.

Un segon pis

La reacció instantània dels policies va ser decisiva perquè van aconseguir “in extremis” agarrar-la de les extremitats inferiors, impedint d’aquesta manera la seua caiguda a la via pública des d’un segon pis.

Després de posar a la jove fora de perill a l’interior de l’habitació, la van assistir i van tranquil·litzar, sol·licitant la presència dels serveis sanitaris que la van traslladar posteriorment a un centre hospitalari per a la seua valoració.

La parella de la xica va agrair la labor humanitària de tots dos policies que van aconseguir salvar-li la vida.