Home Actualitat Tres joves trenquen la cama a un altre a Algemesí en una pallissa

Tres joves trenquen la cama a un altre a Algemesí en una pallissa

Els tres joves han estat detinguts. La víctima va haver de ser operada d’una fractura de maluc i fèmur. Els fets van succeir la matinada del dia 19 en els voltants d’una discoteca de la localitat d’Algemesí

Agents de la Policia Nacional han detingut el dilluns a Algemesí a tres joves de 21 i 27 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors, d’un delicte de lesions. Els joves van agredir a un altre a l’eixida d’una discoteca, que va haver de ser operat a l’hospital per
una fractura de maluc i fèmur, a més presentava múltiples traumatismes al cap,
ulls i llavis.

Les investigacions van començar el dia 19 en tindre coneixement els agents d’una agressió patida a un jove a les mans d’altres tres a l’eixida d’una discoteca en la localitat d’Algemesí.

Pel que sembla uns joves estaven molestant una xica i en recriminar-los un amic la seua actitud, el van agredir deixant-lo greument ferit. Els agents que van acudir al lloc, van localitzar a la víctima i diversos testimonis, i van sol·licitar una ambulància que la va traslladar a un hospital, on va ser intervinguda quirúrgicament d’una fractura de maluc i fèmur. També tenia múltiples traumatismes al cap, ulls i llavis.

Els agents durant les investigacions van identificar als tres presumptes agressors, que van ser localitzats i detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.