Home Actualitat Joan Cardona, alcalde d’Almoines: «Un dels nostres reptes estos quatre anys és crear un Centre de Dia dels Majors»

Joan Cardona, alcalde d’Almoines: «Un dels nostres reptes estos quatre anys és crear un Centre de Dia dels Majors»

Joan Cardona, alcalde d’Almoines: «Un dels nostres reptes estos quatre anys és crear un Centre de Dia dels Majors»

Units per Almoines ha aconseguit nou regidors en les últimes eleccions deixant sense representació al PP i al PSOE

Joan Cardona ha aconseguit revalidar l’alcaldia amb uns resultats històrics al municipi d’Almoines. Després de governar en minoria la passada legislatura, amb tan sols tres regidors, ha obtingut ara una majoria aclaparador amb el 74,55 % dels vots amb nou regidors, el que a més a més ha deixat sense representació al PP i el PSOE. Sols Compromís ha obtingut les altres dos regidories que formen la corporació municipal.

«Hem treballat molt durant els últims quatre anys, i ha sigut molt dur, especialment per governar en minoria. Però sentíem que el veïnat estava content i pensàvem que anàvem a millorar els resultats, però mai haguèrem imaginat esta majoria. Ha estat tota una sorpresa. Estem molt agraïts i ho demostrarem continuant treballant pel nostre poble», ha comentat Cardona a Infoniu.

El Centre de Dia i un nou Institut formatiu, reptes per a esta legislatura

El motiu pel qual el veïnat d’Almoines haja confiat d’esta manera en l’equip de Cardona pot ser el treball que ha fet la formació per aconseguir reduir el deute a zero i millorar els serveis del poble: «No hem fet obres faraòniques però sí hem millorat els parcs, la neteja, la il·luminació i hem augmentat les activitats culturals. El que volíem és que el veïnat tinguera clar que el que paguen d’impostos torna a ells en forma de serveis».

Com a objectius per a esta nova legislatura, Cardona anuncia la intenció de crear un Centre de Dia per a majors. «A la nostra comarca tenim la carència de tindre espai on els nostres majors estiguen atesos mentre les persones al seu càrrec han d’anar a treballar. Crear un Centre de Dia serà una de les nostres prioritats esta legislatura».

Igualment, Cardona assegura que es troba en negociacions amb una empresa per construir un Institut de Formació Professional Esportiva en el municipi. «Tenim infraestructures on poder allotjar-ho i seria de vital importància per al poble. Estem estudiant la possibilitat de dur-ho a terme que segur seria de gran importància per a Almoines».