Torna la música al Centre Internacional Medieval de Simat amb Arianna Savall

Estarà acompanyada pel violinista noruec Petter Udland Johansen

El Centre Internacional de Música Medieval inaugurarà el curs 2020-2021 el pròxim dissabte 5 de setembre amb un concert de la soprano, compositora i arpista, Arianna Savall, qui estarà acompanyada pel violinista noruec Petter Udland Johansen.

A més, el CIMM ha programat alguns cursos de música medieval, tant de manera presencial al Monestir de la Valldigna com telemàtica.

En estos hi participaran alguns professors com les especialistes alemanes Maria Jonas i Silke Gwendolyn Schulze, qui conduirà l’assignatura de ventades llengüeta doble i flautes de bec medieval; l’austríaca Susanne Ansorg, instrumentista de viola medieval; Jota Martínez, reconegut especialista en organistrum i violes de roda; i Pedro Esteban, expert en percussions. Tots els cursos estaran homologats per l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEAC).

Els concerts continuaran el 3 d’octubre amb Al Maqam, el 7 de noviembre hi actuaran Paloma Gutiérrez i Manuel Vilas i finalitzaran el 5 de desembre amb Begoña Olavidea.