Torna el servei de motos elèctriques d’Acciona a Gandia per estiu

Es podrà començar i acabar el servei en la zona urbana de Gandia  així com a les platges, entre les quals destaca la de Daimús i la zona de Guardamar de la Safor

Acciona oferirà durant aquest estiu a Gandia el seu servei de ‘motosharing’, amb una flota de 180 motos elèctriques d’ús compartit les 24 hores del dia. Així ho han presentat a una roda de premsa celebrada al passeig Marítim Neptú el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i Juanjo Conde, gerent de desenvolupament d’Acciona Mobility.

«Aquest servei de motos elèctriques és essencial per a un destí turístic perquè millora la mobilitat i ho fa amb un transport ecològic, sostenible i divertit», ha destacat Mascarell. A més, ha agraït a Acciona per la seua aposta i pel fet d’incorporar «una forma de transport sostenible i econòmic com ja han fet a Roma, Barcelona, Madrid o Sevilla».

Per altra banda, Conde ha volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia «per convidar-nos a acompanyar-los. Podrem aportar el nostre granet d’arena amb un servei de mobilitat, senzill, compartit i 100% sostenible a través de la nostra app ‘Acciona motosharing movilidad'». Hi haurà un equip de gent instal·lat a la localitat per a garantir les condicions òptimes del material.

Els usuaris podran començar i acabar el servei en la zona urbana de Gandia (excloent les zones per als vianants del centre), així com a les platges, entre les quals destaca la de Daimús i la zona de Guardamar de la Safor. També es podrà circular pels municipis pròxims i mantenir la moto reservada durant la seua estada en ells (fins a sis hores), per a finalitzar el trajecte novament en l’àrea habilitada de Gandia.

Aquesta iniciativa, que romandrà fins a la primera setmana de setembre, consolida la bona acollida que van tenir les experiències de les temporades estivals anteriors.

Higiene

Acciona ha implantat un cautelós protocol d’higienització diària de les motos, desenvolupat d’acord amb les indicacions de les autoritzacions sanitàries. La flota està equipada amb toaletes per a la neteja de zones de contacte amb el manillar, un capell de tela no teixida d’un sol ús per aportar baix del casc i un gel hidroalcohòlic que es podrà aplicar a les mans abans i després de l’ús del servei. A més, l’app inclou recomanacions d’autoprotecció i higiene.

Acciona Mobility

Els usuaris que estiguen interessats a utilitzar el servei deuran descarregar l’app ‘Acciona motosharing movilidad’, disponible en IOS i Android. El servei compta amb un Centre d’Atenció a l’Usuari 24 hores i telèfon gratuït per a resoldre dubtes o possibles incidències. Les 180 motos disponibles a Gandia tenen unes prestacions equivalents a 125 cc i, a més, compten amb diferents modes de conducció que s’adapten tant a vies urbanes com a les vies ràpides, des de 50 fins a 100 km/h.