Auxili i La Fúmiga compartiran escenari el 23 d’agost en «Ontinyent en concert»

Els concerts de la “Setmana Gran” de Moros i Cristians es traslladen al pàrking de la Paduana, amb capacitat per a més de 5000 persones

Els grups “Auxili” i “La Fúmiga” compartiran escenari el proper 23 d’agost dins de “Ontinyent en Concert”, els concerts que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dimarts i dimecres de la “Setmana Gran” de festes, i que enguany es traslladen al pàrking de la Paduana, amb capacitat per a més de 5000 persones.

L’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i la regidora de Festes, Àngels Muñoz, presentaven aquest dijous al mirador de Sant Rafel els concerts dels dies 23 i 24 d’agost, acompanyats per una representació d’alguns dels grups participants, que actuaven en format acústic davant els mitjans de comunicació. Jorge Rodríguez explicava que després de 2 anys sense celebrar les festes, les d’enguany “van a ser doblement especials”, preparant-se un seguit d’actuacions “que de segur van a atraure a molt de públic d’Ontinyent i comarques veïnes, i que posa en valor la nostra música, cada volta amb més reconeixement”.

Àngels Muñoz explicava que dimarts 23 d’agost tindran lloc les actuacions d’Auxili, la Fúmiga, Jazz Woman i el DJ “Plan B”, amb entrades a un preu de 15 euros per a tota la jornada, que es posaran a la venda el 1 de juliol a la web municipal. Dimecres 24 d’agost es comptarà amb grups d’estil diferent: “Hermano Salvaje” i “Lemons”, amb entrada gratuïta. Quant al trasllat a l’ús pàrking de la Paduana, des de l’Ajuntament destaquen que s’ha considerat l’espai més apte després de descartar altres possibilitats com l’estadi El Clariano i la Glorieta. L’escenari se situarà d’espatlles al riu, en l’últim tram de l’aparcament.