Torna el «Mercat Allibera’t» a la Font d’En Carròs

La segona edició del mercat d’intercanvi tindrà lloc el proper 23 d’abril

Després del bon acolliment de la primera edició, arriba la segona edició del Mercat Allibera’t el proper 23 d’abril a la Font d’En Carròs. Des del consistori han animat a la participació en esta iniciativa on poder alliberar-nos de les coses que ja no utilitzem, que ens ocupen espai a casa i poden ser útils per a altres persones.

El Mercat Allibera’t, pretén fomentar la reutilització. Amb aquesta mena d’iniciatives es promou millorar els nostres hàbits de consum, allargant la vida útil dels articles, contribuint a la preservació dels recursos naturals, major estalvi energètic, així com a la generació de menys residus amb els seus conseqüents beneficis ambientals, sense descomptar els efectes positius en el nostre benestar; «menys és més».

En esta segona edició s’inclouen novetats de temàtica ambiental i cultural, com la fireta del llibre,  amb la presència d’editorials i llibreries. A més d’una àmplia zona d’articles de venda i intercanvi de segona mà també podreu trobar artesania local, música en directe de la mà de Tàndem acoustic duo, teatre infantil amb l’obra ‘La volta al món en 80 dies’ de L’Oracle de l’Est, una zona de tallers ambientals amb Plàstic Preciós La Safor i terrasses i opcions gastronòmiques.

Dos opcions per a participar

Tota aquella persona que desitge vendre els seus objectes personals pot inscriure’s virtualment en este formulari o de forma presencial al consistori. L’ajuntament facilitarà les taules i cadires per facilitar la venda.