Home Actualitat Toni García, candidat a l’alcaldia de Ròtova, recolza als empresaris del municipi i la conciliació de la vida laboral i familiar amb l’Escoleta

Toni García, candidat a l’alcaldia de Ròtova, recolza als empresaris del municipi i la conciliació de la vida laboral i familiar amb l’Escoleta

Toni García, candidat a l’alcaldia de Ròtova, recolza als empresaris del municipi i la conciliació de la vida laboral i familiar amb l’Escoleta

El candidat a revalidar l’alcaldia de Ròtova, Toni García, fa balanç de l’última legislatura de la qual se sent molt orgullós per l’amortització de deute: “En aquests anys hem treballat sense descans per a rebaixar el deute de Ròtova”. “Hem pagat als bancs fins a 2,1 milions d’euros i quan acabe 2019 es deuran 800.000 euros”, va remarcar.

El primer edil, que espera ser alcalde de la localitat per sisena vegada, defensa la seua gestió econòmica: “Es pot sol·licitar un crèdit, però sabent que el pots retornar. Ha sigut una eina que ens ha permés modernitzar Ròtova. Això hem fet, nosaltres paguem a tots i els resultats de la nostra gestió estan al carrer”.

Conciliació familiar
Per a García la nova escoleta és un dels projectes més importants de la passada legislatura: “Dóna servei a les famílies i ajuda a conciliar la vida laboral amb la familiar”.

L’aposta per l’economia i la creació d’ocupació ha sigut un altre dels cavalls de batalla de García i el seu equip. “Ha arribat la fibra òptica. Aquest servei permet millor connexió en tots els habitatges i en els establiments comercials”.

En este sentit, també s’ha treballat per recolzar a l’empresariat del poble: “Hem aconseguit un conveni de promoció amb l’Associació d’Empresaris dels Mases perquè puguen realitzar promoció amb 2.000 euros. A més en La Nau poden realitzar qualsevol acte que necessiten per a donar a conéixer el seu treball».

Conservació del patrimoni
Ròtova, a més, s’ha convertit en un referent a La Safor en matèria de conservació del patrimoni: “Fa quasi 15 anys que hem comprat el Palau dels Comtes, ara  és de Ròtova, amb el Cinema Cervantes inclòs”. Tots els béns de la localitat -Escoleta, Escola de Música, La Nau, etc…- sumen més de 16 milions d’euros: “És un valor que està ací i és de tots. La xifra que resta de deute, 800.000 euros, comparat amb tot el que té Ròtova és xicoteta”.

García defensa el treball del seu equip per fer de Ròtova una localitat inclusiva: “Tenim el Pla d’Igualtat i el Centre de Recepció de Menors Els Pins. No hi ha millor mostra de la nostra capacitat d’adaptació per a donar respostes a les necessitats de la societat”.

Les festes i la cultura han sigut altres pilars de la gestió de Toni García: “El Porrat, amb el seu vessant tradicional i turístic ha permés posar a Ròtova en el mapa. Els Moros i Cristians i les festes patronals posen de manifest la capacitat dels col·lectius per a organitzar actes i portar el nom de Ròtova cap a dalt”.