Home Actualitat Enric Llorca, candidat a l’alcaldia de Villalonga: «Si torne a ser alcalde el primer que faré serà el Centre de Dia per als majors»

Enric Llorca, candidat a l’alcaldia de Villalonga: «Si torne a ser alcalde el primer que faré serà el Centre de Dia per als majors»

Enric Llorca, candidat a l’alcaldia de Villalonga: «Si torne a ser alcalde el primer que faré serà el Centre de Dia per als majors»

En la recta final de campanya a les eleccions municipals, el candidat a revalidar l’alcaldia de Villalonga, el socialista Enric Llorca fa balanç per a Infoniu de com ha estat la passada legislatura: «Crec que ha estat una legislatura bona, ja que hem aconseguit reduir el deute. Fa quatre anys es devien 7 milions d’euros i ara es deuen 500.000, més del 80%».

Igualment en estos quatre anys, l’equip de Llorca ha aconseguit «noves i importants infraestructures per al poble com espais per als joves, la remodelació de la piscina municipal que estem realitzant ara i altres mesures, tot sense apujar impostos».

«La pròxima legislatura en centrarem en l’Educació»

La intenció de Llorca de cara als pròxims quatre anys si aconsegueix guanyar les eleccions el pròxim diumenge, és centrar-se en la millora dels centres educatius. Concretament, «volem ampliar l’institut, mitjançant el programa Edificant i crear noves línies de Formació Professional com la de panaderia i Electromecànica. En este sentit, comptarem amb la col·laboració del Grupo Dulcesol».

A més a més un dels projectes que Llorca pretén impulsar la pròxima legislatura, com més prompte millor si revalida el càrrec, és la creació d’un Centre de Dia per als Majors. «Tot continuant amb la mateixa línia de reduir el deute i treballar per millorar el dia a dia del veïnat», comentava.