L’Alcúdia de Crespins convoca un concurs literari amb motiu del 8M

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dijous 5 de març en el marc dels actes organitzats amb motiu del 8 de març

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins vol seguir unint-se a la celebració anual del Dia Internacional de la Dona amb la realització de diverses activitats, entre les quals es troba la convocatòria del tercer concurs literari de relat commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. El 8 de març és símbol i referent de la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes.

Estan previstos dos premis: un premi valorat en 50€ per a persones que pertanyen a associacions de dones o Escola d’Adults Municipal de L’Alcúdia de Crespins i u premi en 50€ per a persones en general.

Ser dona en l’actualitat

La temàtica dels relats és SER DONA A L’ACTUALITAT, i es valorarà que siga representatiu i estiga relacionat amb la data que es commemora, al voltant de les dones. El jurat tindrà en compte la creativitat, l’originalitat, la qualitat literària i la coherència narrativa dels relats. D’igual manera, es valoraran especialment els relats que defensen els valors no discriminatoris ni sexistes, el trencament amb els estereotips masculins i femenins tradicionals i que ressalten la figura de les dones en el treball, la conciliació laboral, la coresponsabilitat, la contribució del paper de l’home com a parella, entre altres.

L’acte de lliurament de premis als relats  guanyadors tindrà lloc el dia 5 de març a la Sala Generalitat, a les 16.30h.