Sueca unifica el material de senyalització per als actes fallers

Totes les Falles disposen del mateix material senyalitzador i les mateixes tanques, retolades per la Policia Local i la Junta Local Fallera

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Seguretat, ha entregat al col·lectiu faller una sèrie de material per a afavorir la correcta senyalització dels canvis que es produïsquen en el trànsit rodat amb motiu de la celebració de les pròximes festes falleres. “L’any passat, vam percebre que la senyalització de què disposava la Policia Local s’estava quedant obsoleta pel pas del temps i, evidentment, no era la imatge més idònia que s’ha d’oferir. A més, quan s’autoritzava algun tipus de senyalització o tall de carrers per a un acte faller, la majoria de les vegades les comissions havien d’improvisar en qualsevol tipus de suport per a poder informar d’eixe canvi. Per això, hem dedicat una partida pressupostària perquè tot estiga regularitzat de la millor manera possible i totes les Falles disposen del mateix material senyalitzador i les mateixes tanques, retolades per la Policia Local i la Junta Local Fallera”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, qui ha assenyalat també que este material se cedirà durant tota la setmana fallera però que, al llarg de l’any, tota aquella comissió que el necessite per a qualsevol acte puntual, podrà disposar també d’ell, “la intenció és que siga el més visual possible, que garantisca la màxima seguretat als carrers i que done la imatge que la Policia Local i les Falles mereixen. Estem a la disposició de totes les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny”, conclou.

A més de Ramírez, han assistit a l’acte de lliurament del material, la regidora de Festes, Gema Navarro; el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós; les falleres majors de Sueca, Clara Boix i Aitana Adsuar; i membres de les seues corts d’honor; en representació de tot el col·lectiu faller.