Sueca posa en marxa la seua XI Piràmide Comercial amb novetats

L’objectiu que és  fomentar les compres a la ciutat a través d’uns premis que únicament es podran canviar en els negocis locals

L’associació comercial Arrima’t ha posat en marxa, un Nadal més, la campanya de la Piràmide Comercial que enguany celebra la seua 11a edició. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, i l’objectiu que es pretén és el de fomentar les compres a la ciutat a través d’uns premis que únicament es podran canviar en els negocis locals. “Es tracta d’un projecte que vam posar en marxa fa onze anys, estant també de regidora de Comerç Manoli Egea, a la qual vull agrair-li tota la seua col·laboració. Esta iniciativa, que sempre ha comptat amb un gran èxit de participació entre la ciutadania, introdueix enguany una novetat i és que, en lloc de donar paperetes perquè els consumidors emplenen i depositen en unes bústies per a un sorteig posterior, el que s’entregaran són targetes rasca-rasca perquè puguen conéixer si han sigut agraciats en eixe mateix moment”, ha explicat el president d’Arrima’t, Tony Landete, qui ha assenyalat també que esta campanya suposa un benefici, tant per als consumidors com per als comerços participants.

L’objectiu que es persegueix en introduir esta novetat, és que la ciutadania conega tots els comerços i els productes que ofereixen. “Hem canviat la manera d’entregar els premis per a aconseguir que estiguen més repartits. Abans es concentraven en una sola persona i enguany podran ser moltes més les agraciades. A més, el premi pots aconseguir-lo en un comerç però per a utilitzar-lo en un altre, amb el que facilitem que la ciutadania conega més botigues i els productes que pot trobar en elles”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha explicat també que es tracta d’una campanya que promou Arrima’t i, per esta raó, tots els comerços participants pertanyen a l’associació. “No és el cas d’altres campanyes que es duen a terme des de la Regidoria, en la qual sí que participen tots els comerços de la ciutat que ho desitgen. En el cas de la Piràmide Comercial, l’Ajuntament només col·labora, en este cas, amb una aportació de 1.000 euros que es repartiran en 10 premis de 100 euros cadascun per a utilitzar en els comerços adherits a la campanya”. A més, cadascun dels 49 negocis participants aportarà la quantitat de 50 euros en dos premis de 25 cadascun, per a utilitzar també exclusivament en els comerços adherits a la Piràmide.

Finalment, Manoli Egea, ha volgut agrair a Tony Landete “totes les seues iniciatives i projectes en favor sempre del comerç local, com va ocórrer durant els primers mesos de la pandèmia, en els quals Arrima’t es va oferir a col·laborar en el que fera falta amb tots els negocis, pertangueren o no a l’associació”. La campanya, que s’ha iniciat ja, durarà fins al 6 de gener. En este temps, es repartiran un total de 10.000 paperetes. Per a més informació, es pot consultar el codi QR que apareix en la cartelleria.