Sueca posa en marxa la seua Bibliopiscina

La iniciativa permet fer ús de l’excedent de llibres amb què comptava la Biblioteca Municipal en altres llocs de la població

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’empresa municipal Aigües de Sueca, responsable de la gestió de la piscina descoberta, i la Regidoria de Cultura, oferiran a partir d’ara als usuaris i usuàries d’esta instal·lació una selecció de llibres perquè puguen gaudir de la lectura entre bany i bany. “La bibliopiscina és una iniciativa que teníem des de fa temps i amb l’arribada de la pandèmia es va haver de posposar. A causa de l’excedent de llibres amb què comptava la Biblioteca Municipal, ens vam plantejar poder reutilitzar estos exemplars en altres llocs de la població, com ha sigut el cas de la piscina descoberta, perquè la ciutadania tinga l’oportunitat d’aprofitar els moments d’oci llegint també”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Per al regidor de Cultura, Vladimir Micó, “amb la cessió d’estos llibres excedents aconseguim beneficiar-nos tots. Els usuaris de la piscina podran ara gaudir de la seua lectura d’una manera còmoda i accessible i, a més, l’espai que ocupaven a la Biblioteca serà reemplaçat amb l’adquisició de nous exemplars. Es tracta de la segona ocasió en què realitzem una donació de llibres excedents a altres llocs de la ciutat, després de la del mes passat al casino de l’Agricultura”.

L‘oferta de llibres de la Bibliopiscina és molt variada i el seu funcionament molt senzill: tan sols s’haurà de facilitar el DNI en el registre una vegada triat l’exemplar que es vulga llegir i quan es retorne el llibre, s’entregarà de nou el document d’identitat a l’usuari. No es podran traure els llibres de la piscina, únicament es podran llegir mentre es romanga en la instal·lació.

Click here to change this text