Sueca millora les calçades de la zona marítima

En total es renovaran 3.400 metres quadrats de calçada

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, continua amb els treballs de renovació i millora de calçades, en este cas, en diferents carrers de la zona marítima. En concret, les actuacions estan realitzant-se en les Palmeres, als carrers Via Sant Roc, Riu Túria, Riu Millars i Riu Montlleó, amb un pressupost de 100.000 euros i una estimació de 2 mesos per a la finalització de les obres, gràcies a les quals es renovaran 3.400 metres quadrats de calçada.

“Esta intervenció es feia necessària i improrrogable per l’estat tan deteriorat en el qual es trobaven les calçades, les quals suposaven un perill per als vianants. Es tracta de la primera actuació de les moltes que tenim previstes realitzar estos mesos en la zona marítima. Unes millores que contribuiran a dignificar uns carrers en els quals feia moltíssims anys que no s’invertia i els veïns dels quals tenen els mateixos drets que la resta de la ciutadania de Sueca”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, qui ha assenyalat també que fa poc es va intervindre en la renovació de les voreres dels carrers Riu Llucena, Riu Millars, Riu Belcaire, Riu Cérvol i Riu Montlleó, “voreres amb una antiguitat de més de 40 anys, que no tenien llamborda, i fins i tot zones en les quals no havien existit mai estes voreres”.

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat que, com a Ajuntament, “tenim l’obligació, no sols d’actuar en el nucli urbà sinó, també, com una de les nostres màximes, d’anar millorant les infraestructures del nostre litoral en diferents fases. Per tant, este Ajuntament continuarà treballant en eixa línia, dotant de recursos econòmics i materials perquè les infraestructures de les nostres platges tinguen l’estat més òptim per a tindre el millor ús”.