Els camins d’Ontinyent on es fan obres de millora

Pavimentació d’accesos a parceles privades

En concret, a la Senda dels Cinc Germans s’està actuant en un tram de 2.600 m2, on s’han fet tasques de desbrossament, per procedir a continuació a la reparació de clots i defectes per a posteriorment aplicar un d’un nou paviment asfàltic de 5cm d’espessor.

Al Camí El Llombo el tram d’actuació és de 2860 m2, fent-se les mateixes actuacions i també augmentant l’amplària de la via als trams on ha estat possible.

Ajuda autonòmica

Els treballs estan sent executats per l’empresa local Guerola Áridos y Hormigones, SL. per un import de 49.320€ (iva inclòs) sufragats per l’Ajuntament i per la Conselleria d’Agricultura.

Per augmentar l’eficiència de l’actuació s’ha donat al veïnat de molts ramals privats la possibilitat de pavimentar els accesos a les seues propietats fent-se càrrec les persones propietàries del cost econòmic.

Tot i que el termini màxim d’execució previst era de 2 mesos, des de la regidoria de Camins Rurals s’apunta que “la previsió, si no sorgeixen imprevistos, és acabar-los en pocs dies, amb la qual cosa s’hauran completat en al voltant de 3 setmanes”.