Sueca commemorarà el Dia LGTBIQ+ amb una variada oferta d’activitats

S’han organitzat activitats per a totes les edats sota el lema «Trenquem armaris»

 

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Joventut i Polítiques d’Igualtat, ha organitzat una sèrie d’activitats sota el lema “Trenquem armaris” per a commemorar el pròxim 28 de juny el Dia LGTBIQ+. “Enguany, amb la col·laboració de les associacions Cor de Prisma i Arrima’t, hem volgut visibilitzar encara més entre la ciutadania esta festa reivindicativa perquè s’impliquen un poc més en les accions de lluita contra la LGTBIfobia. Entre els actes previstos, enguany comptarem també amb la presència de membres reconeguts del col·lectiu en la primera Gala de l’Orgull LGTBIQ+ del pròxim 25 de juny, com ara Drag Shiky, Brenda Star i les tiktokers Ángeles i Romi, que compten ja amb més de 4 milions de seguidors”, ha assenyalat la regidora responsable, Gema Navarro.

El programa d’actes s’iniciarà el dilluns 20 de juny, a les 20 hores, amb l’encesa de la il·luminació i la col·locació d’una pancarta en la façana de l’Ajuntament. A més, des del mateix dilluns 20 fins al diumenge 3 de juliol, tots els comerços del municipi que ho desitgen podran participar en el Concurs d’Aparadors amb temàtica LGTBIQ+, organitzat amb la col·laboració de l’associació de comerç local Arrima’t. El dijous 23, des de les 24 hores fins a les 3, en les Palmeres, se celebrarà la Festa de Sant Joan amb punts Iris (serveis d’informació i orientació LGTBIQ+).

El dissabte 25 de juny, a les 23.30 hores, en la plaça del Santíssim Crist, tindrà lloc la ja esmentada Gala de l’Orgull LGTBIQ+. El diumenge 26, d’11 a 13 hores, en la plaça de l’Ajuntament, s’oferiran activitats lúdiques LGTBIQ+, com ara globotada, contacontes i manualitats, amb la col·laboració d’Àgora Jove. Finalment, el divendres 1 de juliol, a les 12 hores, en la plaça de l’Ajuntament, es procedirà a la lectura del manifest, amb la participació de l’associació Cor de Prisma