Simat organitza una Sant Silvestre virtual

El recorregut, de 3,2 quilòmetres, s’iniciarà a les portes del Monestir i transcorrerà per alguns dels punts més emblemàtics del municipi

 

La Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna ha organitzat una Sant Silvestre virtual entre el 31 de desembre de 2020 i el 5 de gener de 2021. El recorregut, de 3,2 quilòmetres, s’iniciarà a les portes del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna i transcorrerà per alguns dels punts més emblemàtics del municipi.

Els participants hauran d’enregistrar el trajecte a través de l’aplicació Strava durant els dies indicats i enviar el resultat al Whatsapp de l’Ajuntament. Tots ells participaran en el sorteig de quatre xecs econòmics de 30 euros per utilitzar al comerç local. A més, esta regidoria també atorgarà un premi a la disfressa individual més votada a través de les xarxes socials.

El regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que amb esta activitat pretenem «mantenir una de les tradicions més populars en Nadal i donar suport al nostre comerç». Bañuls ha recordat que «la cursa s’ha de realitzar de manera individual o en grups reduïts seguint les mesures indicades per les autoritats».