Simat entrega els premis culturals

La regidora de Cultura, Almudena Donet, va agrair la participació dels més menuts en este tipus d’activitats i va destacar «el talent i la implicació» de tot l’alumnat participant

 

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna va entregar ahir, 15 de febrer, a les portes de l’Ajuntament els premis dels concurs de postals nadalenques, el concurs fotogràfic del Betlem i l’arbre de Nadal i el concurs de dibuix per al Dia de la Pau.

Emma Grau, Valeria Gómez, Alejandro Ripoll i Alba Almiñana, guanyadors del concurs de postals nadalenques, i Gerard Mancha, vencedor del dibuix del dia de la Pau, van recollir el diploma i un lot per a dibuixar. Per la seua banda, Romina i Adrià Alario i Macarena Mogort, guanyadors del concurs fotogràfic del Betlem i l’arbre de Nadal, van rebre un xec de 35 euros per gastar als comerços del municipi.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, va agrair la participació dels més menuts en este tipus d’activitats i va destacar «el talent i la implicació». Per això, Donet va convidar els xiquets i les xiquetes «a continuar participant en totes les activitats que es realitzen des de l’Ajuntament».