Simat celebra el 9 d’Octubre reivindicant la cultura

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha preparat una programació cultural per a les diferents edats el pròxim 9 d’Octubre, coincidint amb la festivitat de la Comunitat Valenciana.

 

Les activitats començaran a les 11:00 h amb l’actuació de la «Vall-tu-kà» pels diferents carrers del municipi. Tot seguit, a les 12:00 h, es realitzarà a la Font Gran l’entrega de premis del concurs Tik-Tok, organitzat per la Regidoria de Joventut, on els més menuts havien de gravar un vídeo musical amb les recomanacions sanitàries per fer front a la COVID-19.

A les 12:30 h, els xiquets i les xiquetes del municipi podran gaudir del teatre infantil «Les aventures d’un donyet màgic», a la Font Gran.

Les activitats continuaran per la vesprada. A partir de les 16:30 h, es realitzarà el canta-contes i taller infantil «Mr Fem, el reciclasons» i, posteriorment, a les 17:30 h, se celebrarà l’actuació musical «Tu madre no lo dice band». Els actes acabaran a les 19:30 h amb l’actuació de Mara Aranda, a l’almàssera del Monestir de la Valldigna, dins la programació organitzada pel Festival Internacional de Música Medieval i la Mancomunitat de la Valldigna.