Home Actualitat Ròtova signa un conveni de col·laboració amb el Centre de Menors Los Pinos

Ròtova signa un conveni de col·laboració amb el Centre de Menors Los Pinos

Ròtova signa un conveni de col·laboració amb el Centre de Menors Los Pinos

El passat dijous 14 de març es va aprovar al plenari extraordinari el conveni de col·laboració amb el Centre de Menors «Los Pinos».

Divendres, l’alcalde de Ròtova Antonio García i el Coordinador de Centres del Grup El Castillo es van reunir al despatx de l’alcalde per signar aquest conveni. Aquest conveni denominat CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A LA INTEGRACIÓ, tindrà una duració d’un any i té com objectiu general aconseguir una bona integració social, cultural, laboral, deportiva i lúdica de les persones menors residents a Los Pinos.

Els objectius específics del conveni són: Normativa i disciplina a través de l’esport, hàbits de vida saludables, integració social, gestió d’oci, facilitar la integració formativa i laboral, facilitar l’accés a certificacions de capacitació i a la formació bàsica.

Tot això comporta activitats esportives, participació en curses populars i running, col·laboració amb el Centre Excursionista per a la reforestació de l’entorn ambplantació de pins i carrasques, treball d’agricultura a l’hort urbà, manteniment , reparacions, pintura a través d’activitats o plans formatius especifics.

L’ajuntament, col·laborarà mitjantçant la cesió de l’ús d’aquelles instal·lacions municipals que puguen resultar necessàries.