Home Actualitat Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia: «Si continue com alcalde el 2020 reduirem el deute a zero»

Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia: «Si continue com alcalde el 2020 reduirem el deute a zero»

Gustavo Mascarell, candidat a l’alcaldia del Real de Gandia: «Si continue com alcalde el 2020 reduirem el deute a zero»

Gustavo Mascarell candidat del PSPV a revalidar l’alcaldia del Real de Gandia assegura acabar la legislatura amb la satisfacció d’haver-hi millorat totes les àrees i departaments del consistori. Entre els seus objectius, si continua en el govern municipal, es troba reduir completament el deute del Consistori en 2020. 

En l’últim dia de campanya, Mascarell ha valorat a Infoniu la gestió del seu govern durant els últims quatre anys. «Estic molt satisfet per la gestió que hem realitzat esta passada legislatura. En estos quatre anys hem millorat tots els departaments  i àrees l’econòmica, cultural i inversions».

El nostres objectius si aconseguim revalidar l’alcaldia es continuar en la mateixa línia de transparència i diàleg. En este sentit Mascarell destaca que durant esta campanya han buscat la participació del veïnat, porta a porta, «moltes de les propostes del nostre programa ha sorgit del veïnat i associacions del poble com realitzar millores al cementeri, ampliar les zones verdes i la xarxa wifi del municipi, etc.»

El Real de Gandia tindrà un pavelló cobert

De cara a la pròxima legislatura, si aconsegueix guanyar les eleccions municipals el pròxim diumenge, Mascarell es marca com a objectiu reduir el deute municipal a zero el 2020. «En 2015 quan van arribar al govern el deute era d’1,4 milions d’euros i ara és de 291.000 euros. La reducció és dràstica i esperem que siga total el 2020 el que ens ajudarà a continuar invertint».

Especialment, Mascarell vol centrar-se en l’àmbit educatiu com la construcció d’un pavelló cobert on es pot practicar futbol sala, basquet o volei. També estem millorant la piscina municipal i crear un espai polivalent.