Román Garrigós i el PP presenten una llista de “gent preparada” a Villalonga amb el lema ‘Pau per avançar’

“Esta legislatura s’ha acabat la crispació; Villalonga ha deixat arrere el lleig episodi de tindre a Enric Lorca, un alcalde condemnat per prevaricació”, diu l’alcalde

El Partit Popular ha donat a conéixer la seua llista per a les eleccions municipals de maig de 2023 a Villalonga. L’actual alcalde, Román Garrigós, segueix al capdavant dels populars i serà el número 1 de la candidatura amb la finalitat de guanyar les eleccions i “mantindre el clima de pau” que s’ha aconseguit durant aquesta legislatura. De fet el lema de campanya és ‘Pau per avançar’, objectiu que vol aconseguir.

Tot després de deixar arrere els anys de govern del PSPV on el malestar en la població era palpable, tant amb les seues maneres de governar com amb la seua actitud autoritària, alguna cosa que han deixat clar els tribunals: “esta legislatura s’ha acabat la crispació; Villalonga ha deixat arrere el lleig episodi de tindre a Enric Lorca, un alcalde condemnat per prevaricació”

Garrigós ha comentat que el PP vol treballar per continuar “aconseguint inversions per a Villalonga” per a obres “que no han costat res als veïns”.

Esforços realitzats

L’actual alcalde i candidat del PP de Villalonga ha destacat el treball que s’ha fet durant estos anys per desencallar el projecte de reforma de l’institut i ha recordat que el PSPV en els anys que va estar “el va presentar malament i on no tocava”, la qual cosa va obligar a tornar a fer la memòria.

Ès un dels avanços més importants d’esta legislatura, que es tanca amb el projecte clar per al Vall de la Safor, que tindrà una inversió de 6,2 milions d’euros, la qual cosa permetrà crear nous aularis, acabar amb les humitats, goteres i solucionar d’una vegada el problema del pati, que és de terra i es creen grans clots quan plou.

Patrimonis del municipi

Román ha ressaltat la lluita que ha iniciat Villalonga per a conservar els assuts del riu Serpis, patrimoni del municipi de la Via Verda que cal protegir de la “Confederació Hidrogràfica del Xùquer, que els vol demolir, amb la complicitat del PSPV i Compromís”.

Les inversions en el polígon, en carrers i en camins rurals han sigut múltiples durant tota la legislatura,”amb 2,2 milions d’euros procedents d’ajudes i subvencions, on Villalonga no ha gastat ni un euro”.

La llista:

1. Román Garrigós Mascarell
2. Manuel Rodríguez Serrano
3. Rubén Femenía Villalba
4. Josefa Mascarell Martí
5. Maria Angeles del Valle Ferrer
6. Eva Garrigós Mascarell
7. Fernando Moratal Pellicer
8. Julia Fabià Bataller
9. Feliciano Cerrato Almenara
10. María José Arcilla Fernández
11. Alfonso Juan Escrivá Millet

Suplentes

• Sonia Juan Castelló
• Josefa Puig Morales
• Román Garrigós Benavent