Rescaten en Xàtiva a tres menors ferits en la muntanya

Els menors tenien ferides en cames i braços i van requerir primers auxilis després del rescat

 

La Guàrdia Civil de València rescata a tres menors en el paratge de la Creu del Genovés, en haver quedat atrapats entre els matolls amb diverses ferides en cames i braços.

El passat dia 7 de setembre es va rebre un avís en el qual s’informava que tres menors d’edat havien quedat atrapats en uns matolls durant la seua visita al paratge natural de la Creu del Genovés, prop de Xàtiva.

Als pocs minuts els guàrdies civils van aconseguir trobar als menors en una zona escarpada i de difícil accés. Després de sortejar diversos matolls, aconsegueixen accedir a la ubicació dels menors. Els guàrdies veuen que els tres es troben en un estat de gran nerviosisme, deshidratació i que presenten diverses ferides principalment a les cames i els braços que impedeixen la seua volta a través de la mala herba.

Finalment, els guàrdies civils aconsegueixen facilitar la senda apartant i retirant la mala herba perquè els menors isquen. Un dels guàrdies va haver de carregar amb un dels menors, perquè no era capaç de caminar per si mateix. En aqueix moment els agents resulten ferits lleus per diversos talls del matoll i les pedres de la zona. Després d’eixir d’aqueix punt crític els agents donen els primers auxilis als menors per a alleujar les seues ferides i els procuren aigua per a rehidratar-se. Posteriorment, van ser traslladats al centre de salut per a determinar l’abast de les lesions i practicar les cures oportunes.