Home Actualitat El Real de Gandia tanca 2018 en un superàvit d’1,1 milions

El Real de Gandia tanca 2018 en un superàvit d’1,1 milions

El Real de Gandia tanca 2018 en un superàvit d’1,1 milions

L’Ajuntament destinarà aquesta xifra a inversions i amortitzar deute

Aquestes dades reafirmen la bona gestió econòmica que realitza l’Ajuntament
del Real de Gandia durant els últims anys, sent el superàvit del passat 2018, el millor dels últims 12 anys.

En 2018, el Real de Gandia va complir amb la Regla de Despesa que marca el Ministeri d’Hisenda. A més, les dades confirmen que el consistori compleix amb els objectius de la llei d’Estabilitat pressupostària que marca el Ministeri d’Hisenda quant a nivell de despesa, nivell d’endeutament i capacitat de finançament.

La solvència econòmica es reflecteix amb la dada del romanent de tresoreria positiu d’1.293.298,61 € en 2018. Aquestes excel·lents dades del Romanent de Tresoreria han possibilitat que l’Ajuntament del Real complisca amb el període mitjà de pagament a proveïdors (PMP), establit pel Govern Central en menys de 30 dies, pagant durant l’últim trimestre del 2018 a 2,07 dies.

Gustavo Mascarell ha destacat «que el superàvit aconseguit demostra que l’àrea
econòmica al nostre Ajuntament, funciona molt bé. El superàvit del 2018 anirà destinat a inversions i a amortitzar deute».

«Hem tancat l’any 2018 amb un superàvit de més de 1’1 milions d’euros, que reflecteix la bona gestió econòmica realitzada per l’actual equip de govern. El balanç econòmic de l’any passat no pot ser més positiu per a les arques municipals, és el millor dels últims 12 anys. A més, l’Ajuntament del Real està complint amb tots els objectius que marca la Llei d’Estabilitat Pressupostària del Ministeri d’Hisenda, per la qual cosa per a 2019 es preveu que continue la tendència positiva de millora dels indicadors econòmics municipals», afirma Gustavo Mascarell, alcalde del Real.