Potries programa una cercavila on presenta les mesures de seguretat i protecció de músics i instruments de la nova normalitat musical

Un dels primers passacarrers del territori valencià, que se celebrarà el dissabte 20 de juny, a partir de les 20 hores

El primer passacarrer de la nova normalitat serà una realitat gràcies als elements de seguretat i desinfecció que portaran tant músics com instruments i que seran una mostra per a totes les societats musicals i esdeveniments a l’aire lliure.

Un acte que serà una realitat gràcies a l’Associació Artísticomusical Sant Blai de Potries i a l’Ajuntament de Potries que organitzen este acte amb totes les garanties que ofereixen els elements de protecció utilitzats per a celebrar el Dia Internacional de la Música que se celebra este diumenge 21 de juny.

Com a mesura general s’ha marcat la corresponent distància de seguretat -mínim metre i mig- determinada per a evitar contagis i, a més, els instrumentistes de vent estrenen unes noves mascaretes per als seus instruments, que és la primera vegada que ixen al carrer.

Empresa valenciana

Tots els elements de protecció tenen la seua garantia de qualitat i les certificacions corresponents gràcies als productes de l’empresa valenciana SANIMUSIC, experts des de fa més de 30 anys en desinfectants i en l’àmbit musical.

A més de les màscares citades, els músics de la Banda de Potries mostraran una mascareta amb tall transversal per als músics d’instruments de vent i pantalles de protecció per als percussionistes i el seu director, elements que ajuden a garantir la seguretat de les distàncies marcades.

Estes i altres mesures que estan apareixent en el mercat, com les mascaretes per a cantants, estan començant a ser la solució per als assajos, actuacions, cercaviles i concerts durant la desescalada.