Policia Nacional deté a la parella de la dona embarassada de Xàtiva que va aparéixer apunyalada

Després de nou mesos d’investigació els agents han arrestat al presumpte autor de la dona que estava en el sisé mes d’embaràs

Agents de la Policia Nacional han detingut en un habitatge d’una localitat valenciana a un home de 33 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’assassinat i avortament, després d’aparéixer la seua parella, una dona de 36 anys, d’origen romanés, morta en el seu domicili de Xátiva amb un gran nombre de punyalades a mitjan juny de l’any passat.

La víctima estava en el seu sisé mes de gestació. Les investigacions es van iniciar a mitjan juny de l’any passat, quan els agents van tindre coneixement que un home havia trobat en un domicili de Xátiva al seu parella cadàver i amb un gran nombre de punyalades en el cos.

36 anys i d’origen romanés

Durant les investigacions, els policies van tindre coneixement que la víctima, una dona de 36 anys, d’origen romanés, es trobava en el seu sisé mes de gestació.

Després d’una àrdua investigació de nou mesos, els agents van detindre a la parella de la víctima el dimecres al migdia en un habitatge d’una localitat valenciana com a presumpte autor dels delictes d’assassinat i avortament.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó.