Palma de Gandia recupera el futbol al municipi

La primera activitat serà la posada en marxa d’una escola d’estiu esportiva al municipi

L’Ajuntament de Palma de Gandia i el CE La Font han arribat a un acord de col·laboració i agermanament per tornar l’activitat futbolística al municipi i donar l’oportunitat a tots els joves que vulguen jugar i entrenar prop dels seus domicilis.

Estem ja en marxa i aquest estiu portem la primera novetat: organitzarem una escola d’estiu per a que els joves juguen a futbol, ​​entrenen, practiquen altres modalitats esportives divertides i puguen tenir temps també per a activitats educatives amb professors i monitors.

L’acord ha arribat gràcies a la bona entesa i consens entre el consistori de Palma de Gandia i el de la Font d’en Carròs, a més de la gran importància del CE La Font. Les reunions han transcorregut en un to d’absoluta entesa entre totes les parts.
La nova era de futbol al municipi ha estat possible a través de l’alcaldessa, Mari Trini Miñana, l’alcalde de la Font d’en Carròs, Pablo Puig, els regidors d’esports de tots dos consistoris i el president i coordinador de l’CE La Font , Paco Muñoz.