Ontinyent reprèn les rutes turístiques de manera adaptada a la pandèmia  

Rutes pel patrimoni del riu, una etnobotànica i una ruta literària nocturna

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Turisme reprèn aquest diumenge les rutes turístiques amb totes les mesures de prevenció i seguretat indicades des de les autoritats sanitàries.

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, animava a la ciutadania a «tornar a gaudir d’Ontinyent. És el moment de viure noves experiències redescobrint la bellesa d’Ontinyent mentre impulsem l’economia local»

En concret, aquest diumenge 14 hi haurà un itinerari pel patrimoni del riu al seu pas pel casc urbà.

En aquest recorregut, les persones participants gaudiran d’elements patrimonials i centenaris com molins, xumeneres, vestigis fabrils, ponts, esglésies, coves, refugis, muralles i camins.

Una visita que permetrà retrobar-se amb la història dels distints usos i aprofitaments que els nostres avantpassats han fet del riu Clariano i les seues aigües.

Barranc de la Puríssima

La programació continuarà el proper diumenge 21 de juny amb una ruta etnobotànica pel barranc de la Puríssima i amb una ruta literària nocturna el proper dissabte 27 de juny.

En aquesta ocasió, l’aforament per a aquestes tres rutes estarà limitat a 15 persones i serà obligatori l’ús de mascareta.

Les visites guiades seran gratuïtes i caldrà inscripció prèvia presencialment en Tourist Info Ontinyent, o també cridant al telèfon 962916090 o a través del correu electrònic ontinyent@touristinfo.net