Ontinyent reprèn les actuacions musicals este cap de setmana dins del programa «Queda’t a casa»

El regidor de Cultura anima a la ciutadania a gaudir des de casa de la programació organitzada per l’Ajuntament

El programa “Queda’t a Casa”, posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’oci segur als domicili i impulsar l’activitat econòmica a l’hostaleria, la cultura i l’esport, inclourà aquest cap de setmana dues noves actuacions musicals, amb el “Grupo Eñe» i la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “després de la bona acollida a l’actuació de Mimi i los Trileros la setmana passada, aquest cap de setmana tindrem una cita doble, dissabte amb el Grupo Eñe i el seu ample repertori de versions de grups principalment dels 80 i 90, i diumenge amb la primera de les actuacions previstes per fomentar també el gaudi de la música de banda, en aquest cas amb la Societat Unió Artística Musical”, assenyalava.

En concret, l’actuació de “Grupo Eñe” tindrà lloc dissabte 6 de febrer des de les 19:00 hores al facebook municipal, mentre que el concert de la Societat Unió Artística Musical es podrà veure també al facebook municipal diumenge 7 de febrer des de les 12:00 del migdia. La SUAM oferirà l’actuació d’una secció de percussió amb 8 músics, que interpretaran versions de temes de grup com Coldplay, Mecano, La Fúmiga o La Gossa Sorda, entre d’altres.

 

Ontigym

Àlex Borrell animava a la ciutadania “a gaudir des de casa de la programació organitzada per l’Ajuntament, tant en la vessant musical com en l’esportiva, amb les retransmissions del Pla Esportiu Ontigym, així com de l’ampla oferta de l’hostaleria local fent comandes o replegant el menjar a domicili dels establiments adherits a Queda’t a Casa», afegia.

En aquest sentit, cal destacar que tres nous locals d’hostaleria d’Ontinyent tornen aquest cap de setmana a l’activitat animats per l’impuls donat al sector amb la campanya «la Hostaleria d’Ontinyent t’ho porta a casa”, posada en marxa per l’Ajuntament en coordinació amb l’associació d’hostelers AHVAL. Amb estos tres nous locals i els dos que es van afegir el passat dilluns, l’oferta arriba ja als 33 establiments participants.