Ontinyent renovarà la imatge de la Plaça de la Coronació

L’actuació s’iniciarà a les properes setmanes i inclourà la incorporació de 48 nous bancs i cadires i l’aplicació de pintura d’alta resistència als 4.000 m2 de la plaça

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà en breu a la renovació de la imatge de la Plaça de la Concepció amb la dotació de nou mobiliari urbà i el repintat del paviment asfàltic. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicac que “ja han passat alguns anys des que es va remodelar la plaça, i degut a les inclemències meteorològiques i a l’ús diari, els bancs de fusta que es van instal·lar estan deteriorats. Igualment, amb el pas del temps, la pintura de poliuretà que es va aplicar sobre el paviment asfàltic de la plaça ha perdut part del seu color original, raó per la qual aprofitarem per repintar-ho”.

El regidor explicava que “serà un repintat amb alguns xicotets canvis cromàtics que donaran un aspecte més viu i atractiu al conjunt dels 4.000 m2 d’aquest important espai de la ciutat, on té lloc el mercat de dilluns i on es duen a terme també habitualment activitats culturals a l’aire lliure”, explicava. Quant al mobiliari, es col·locaran 40 unitats de banc model “Citizen Eco” i 8 cadires del mateix model, que no necessita manteniment, ja que està fabricat a partir de plàstic reciclat i reciclable, amb reforços metàlics. El mobiliari serà instal·lat per la Brigada d’Obres i el repintat, realitzat amb pintura acrílica d’altra resistència, serà dut a terme per part d’una empresa especialitzada.

L’actuació ha tingut un pressupost base de licitació de 37.607’31 euros iva inclós, està previst que s’adjudique en pocs dies per donar pas a l’inici de l’obra entre l’última setmana d’abril i la primera de maig, amb un termini d’execució màxim de 2 mesos per als treballs a realitzar, tot i que es preveu que l’actuació puga finalitar abans d’aquest termini.