Home Actualitat Ontinyent negocia més ajudes per millorar els polígons i fomentar l’ocupació

Ontinyent negocia més ajudes per millorar els polígons i fomentar l’ocupació

Ontinyent negocia més ajudes per millorar els polígons i fomentar l’ocupació

Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda visiten els estands de les empreses ontinyentines presents a la Fira Heimtextil

Ontinyent gestiona l’obtenció de noves ajudes per millorar els polígons. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha confirmat que l’Ajuntament participarà en esta nova convocatòria d’ajudes de la Conselleria d’Economia donant continuïtat a les accions impulsades al llarg d’esta legislatura en esta línia que han suposat l’execució de millores per valor de 2,7 milions d’euros als tres polígons de la ciutat. Amb això es pretén fomentar l’ocupació.

L’anunci s’ha produït després de l’encontre que han mantingut l’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, amb el Conseller d’Economia, Rafael Climent i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company a la Fira Heimtextil en Frankfurt. Rodríguez destacava des d’Alemanya que “poder participar en esta convocatòria és una bona noticía perquè entenem que la indústria és una potent generadora d’ocupació, i hem d’intensificar els esforços per a reactivar-la i allí com Ajuntament estarem sempre”, manifestava.

La Fira Heimtextil, el certamen més important del sector tèxtil a nivell mundial, reuneix en l’edició de 2019 a 123 expositors espanyols, dels quals 80 són empreses valencianes i 25 ontinyentines. L’alcalde junt al regidor ha recorregut els estands dels empresaris locals que “són més del 30% de la representació valenciana en este certamen. Això mostra la importància del clúster tèxtil ontinyentí que, a més, és vital per a la nostra zona”, manifestava.

Úbeda, per la seua part, reafirmava el recolzament de l’Ajuntament a este sector amb accions com les que s’inclouen dintre del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació del Govern d’Ontinyent que enguany suposaran la concessió d’un total de 61 ajudes a empreses locals per a assistència a fires/missions comercials i elaboració de catàlegs triplicant pràcticament les entitats beneficiàries respecte a l’edició anterior.