Ontinyent inaugura la reforma del “Pavelló Europa” finançada amb 330.000 euros de fons FEDER-EDUSI

El canvi de nom de la instal·lació és un gest per a posar en valor les ajudes de la Unió Europea a la ciutat

Ontinyent inaugurava aquest dissabte les obres de millora realitzades en el fins ara conegut com a “pavelló vell”, finançada amb prop de 330.000 euros del programa de fons europeus FEDER-EDUSI. Es tracta d’una infraestructura de més de 40 anys de antiguitat que després de la reforma efectuada passa a dir-se “Pavelló Europa”, com així anunciava l’alcalde de la localitat, Jorge Rodríguez, en una presentació pública que tenia lloc coincidint amb una jornada extraordinària de 12 hores poliesportives.

El primer edil, destacava que canviar de nom el pavelló suposa “un gest per a posar en valor les ajudes que està rebent Ontinyent de la Unió Europea, una institució cada vegada més pròxima a la ciudadania a través de programes com aquest”. L’Alcalde, que acudia acompanyat dels regidors Óscar Borrell (Esports), Natalia Enguix (Hisenda), Joan Sanchis (Territori) i Sayo Gandia (Sostenibilitat), també destacava que l’actuació compleix amb una sèrie d’objectius estratègics de la UE com són la millora de l’eficiència energètica i de la prestació de serveis a la ciutadania.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, posava de relleu que el nou pavelló “dóna unes millors prestacions per als clubs locals, que podran jugar competicions oficials i milloren les condicions del joc, a més d’aconseguir unes instal·lacions més còmodes tant per a ells com per al conjunt de la ciutadania”, manifestava. En la jornada poliesportiva participaven desenes d’esportistes de totes les edats de modalitats com el Voleibol, Bàsquet, Judo o Gimnàstica Rítmica, que també tenien ocasió de gaudir de diferents jocs tradicionals adaptats al projecte EDUSI per a informar del programa europeu.