“Ontinyent en Concert” ultima el muntatge del concert d’Auxili i la Fúmiga

El recinte habilitat al pàrking de Paduana obrirà les portes a les 22:00 hores, una hora abans de que comencen a actuar Baquetà, La Fúmiga, Auxili, Jazzwoman i Plan B

“Ontinyent en concert”, el cicle d’actuacions musicals que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dins la “Setmana Gran”, ultima el muntatge per al concert d’aquest dimarts al pàrking de la Paduana, amb els grups “Auxili” i “La Fúmiga” com a caps de cartell. Escenari, torres de llum i de so, carpes i tots els elements per a l’actuació estan sent instal·lats en aquest recinte, que obrirà les portes a les 22:00 hores, una hora abans de l’inici de les actuacions.

Els primers en passar per l’escenari seran els integrants del grup guanyador del concurs “Sona Ontinyent” el grup de reggae fusió “Baketà”, que actuaran a les 22:45 hores. Aproximadament a les 23:30 hores serà el torn per al següent grup, La Fúmiga, que donaran pas al voltant de la 1:15 hores a l’esperada actuació de “Auxili”, que comptarà amb col·laboracions de destacats grups i intèrprets valencians. L’actuació es perllongarà fins les 2:45 hores, quan actuarà Jazzwoman; tancant la nit DJ Plan B a les 3:45 hores. Una volta finalitzada aquest dilluns la venda via web, les entrades també es podran adquirir en les taquilles disposades a la Plaça de la Concepció des d’aquest dimarts a les 18:00 hores, al mateix preu de 15 euros.

La regidora de festes, Àngels Muñoz, ha manifestat que “va a ser una nit musical molt especial, en la que van a participar molts artistes i grups que van a donar el millor de si mateix perquè totes i tots pugam passar-ho d’allò més bé. Animem a la ciutadania a assistir a esta i a la resta d’activitats per a totes les edats que tindrem estos dies de la Setmana Gran, i a gaudir de la festa sempre de manera responsable, tranquila i respectuosa amb els demés”. Cal recordar que “Ontinyent en Concert” reprendrà les actuacions dimecres 24 d’agost al mateix escenari amb l’actuació dels grups “Hermano Salvaje”, “Lemons” i “Lisasinson”, en aquest cas amb entrada gratuïta.