Ontinyent acull esta la “Nit Gran de Primavera” amb un espectacle musical i un sopar

L’actuació musical comptarà amb 7 veus en directe i un cos de ball, amb el festival d’Eurovisió com a fil conductor

La Glorieta d’Ontinyent acollirà aquest divendres la “Nit Gran de Primavera”, una activitat inclosa a la programació de “Majors Actius” i que se suma també a les activitats del “Festival de Primavera” impulsat per l’Ajuntament.

En concret, des de les 19:30 hores, tindrà lloc un espectacle musical que repasarà les cançons més destacades del Festival d’Eurovisió des dels seus inicis, amb 7 veus en directe i un cos de ball que actuaran durant dues hores, amb entrada lliure i gratuïta per a les persones assistents. Acte seguit, a la mateixa Glorieta, hi haurà un sopar al que asistiran prop de 400 persones que han adquirit els tiquets que es van posar a la venda a les últimes setmanes al preu de 5 euros.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava l’interès d’activitats com aquesta “per atendre les necessitats d’oci saludable entre les persones de més edat, un objectiu en el qual hem vingut treballant als últims anys en una programació que també ha inclòs activitats com ara conferències, exposicions, teatre o viatges organitzats, sempre atenent les preferències i necessitats que ens transmeten les pròpies persones usuàries”.

En aquest sentit cal destacar que la primera “Nit Gran de Primavera” a la Glorieta és una iniciativa que se suma a la “Nit Gran” que s’organitza al més d’agost durant les festes de Moros i Cristians amb la participació de grups musicals, i que ara tindrà lloc també en primavera atenent les demandes i peticions rebudes.